Individuele zelfstandige Chequi verkoper.

Ben je iemand met ambitie? Kom je makkelijk in contact met iedereen? Heb je een antwoord klaar op elke vraag? Dan ben je de geschikte persoon om Chequi te verkopen, een steeds meer gevraagde service door reeds vele 60-plussers. Een gewaardeerd product door de talrijke ingeschreven Chequi-leden. Natuurlijk zijn er ook incentives, maandelijks en jaarlijks, om je nog meer te motiveren.

Stuur vandaag nog jouw gegevens en wij komen zo vlug mogelijk met jou in contact.

 

Je hebt reeds een bedrijf

(dokter, vastgoedmakelaar, haarkapper enz.) en wil jouw huidige cliënten een nieuw product aanbieden? Je hoeft enkel maar de naam en telefoonnummer van de geïnteresseerde persoon door te melden en deze wordt onmiddellijk door Chequi opgebeld voor een afspraak. Voor elke ingeschreven cliënt, aangebracht door jouw bedrijf ontvang je een geweldige commissie!

 

Ben je een teamleader en wil een eigen zone beheren?

Dit kan door Area-Partner te worden van Chequi. Je krijgt een bepaalde provincie toegewezen waarin jij alleen de exclusiviteit hebt. Alle Individuele zelfstandige verkopers of kleine bedrijven in deze toegewezen zone vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

 

Chequi wil doorbreken in heel Europa en daarom zoeken wij ook land-vertegenwoordigingen.

Op deze basis heb je de leiding en het overzicht over alles wat er in dat land wordt verkocht. Neem je de uitdaging aan?

 

Eender welke optie je kiest, Chequi staat altijd achter jou, een bedrijf opgestart in 2017 en uitgegroeid in deze korte tijd als een leader in zijn sector. Actueel is Chequi de meest complete en doeltreffende meldkamer op de markt. Wij zorgen voor de bemanning van de Chequi centrale wereldwijd in 12 talen alsook verzorgen wij de marketing, publiciteitscampagnes en promotie-materiaal enz. enz.

Chequi wil groeien met jou in het team!

 

Chequi is er klaar voor…. En jij?