Hoe helpt Chequi wanneer u onderweg bent en de taal niet spreekt?

 

SOS-knop in uw Chequi App en de aparte Chequi SOS toets

​Iedereen die met een camper rondreist heeft hier al wel eens aan gedacht: als er mij nú iets overkomt hoe ga ik het uitleggen aan de hulpdiensten waar ik ben en wat er gaande is? Dikwijls weet ik niet eens in welk dorp ik ben, de straatnaam is niet te vinden of onuitspreekbaar en zo verder.

De lijst van wat er allemaal kan gebeuren is oneindig, ziekte, ongeval, overval, diefstal, handtas gestolen enz. Daarom precies is Chequi uitgevonden, een alarmcentrale beschikbaar in heel Europa 24/7 het hele jaar door en, het belangrijkste: in uw eigen taal.

Onmiddellijk worden de hulpdiensten in een minimum van tijd gewaarschuwd. U verliest geen tijd met het uitleggen waar u bent.... Chequi weet onmiddellijk wanneer u op de SOS-toets drukt waar u zich bevindt en uw coördinaten worden naar de hulpdiensten verzonden, zelfs al bent u niet op de openbare wegen. U verliest geen tijd om uw zorgverzekering door te sturen naar de hulpdiensten want dat doet Chequi in hetzelfde moment als deze worden gewaarschuwd.

Wanneer de hulpdiensten aankomen belt u onze centrale op het speciaal daarvoor ingesteld telefoonnummer en zet uw telefoon op "Hand-free". een Chequi telefoniste zal alles wat er gezegd wordt vertalen naar het Nederlands en omgekeerd.

Bent u nog niet overtuigd dat Chequi misschien wel uw leven kan redden?

Even samenvatten en alles op een rijtje zetten!

 • Druk twee keer op de SOS-toets op uw Chequi-app of eenmaal op de SOS-knop en u wordt gebeld vanuit onze centrale. Wij garanderen deze oproep binnen 1 minuut nadat het verzoek om hulp is gegenereerd in onze centrale, in uw eigen taal (Spaans, Engels, Nederlands, Frans, Duits, Noors, Italiaans of Portugees) en waar u ook bent in Europa.

 • Wij weten meteen waar u bent dankzij uw locatie op uw mobiele telefoon. 

 • Wij bellen de hulpdiensten en sturen hen uw locatie, politie of ambulance.

 • Met uw mobiele telefoon in "handsfree" en de SOS-knop vertalen wij al uw gesprekken met de hulpdiensten.

 • Terwijl u op weg bent naar het ziekenhuis, zal Chequi al uw gegevens en uw medische informatie en zorgverzekering naar het ziekenhuis sturen.

 • In geval van opname wordt een sms verzonden naar uw daarvoor opgegeven contacten.

 • Als u huisdieren heeft, zullen wij uw daarvoor opgegeven contacten op de hoogte stellen om voor hen te zorgen terwijl u in het ziekenhuis wordt opgenomen.

 • Alle oproepen met onze centrale worden geregistreerd en opgenomen. 

 • Alle stappen, uren en tijden worden automatisch geregistreerd. 

 • Uw persoonlijke gegevens zijn versleuteld in onze centrale, alleen toegankelijk door Chequi. 

 • Service 24/7 en 365 dagen per jaar.

 • U kunt al uw documenten (paspoorten, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, camperverzekering enz. enz.) opladen in ons systeem en indien deze bij u gestolen worden kunt u al deze bij Chequi opvragen.

Chequi staat steeds aan uw zijde, waar u ook bent!